Inschrijven

 

Binnenkort kan je je inschrijven via onderstaande button. Na inschrijven is mogelijk tot een half uur voor de start.

inschrijven 150x150

Kosten:

1,25 km kidsrun en 2,5 km jeugloop  €2,50; nainschrijving €3,--

7,5 km: €5--; nainschrijving: €7,50

15 km: €7,50 nainschrijving: €10,--

21 km: €12,50 nainschrijving: €15,--

Bij na inschrijving moet contant betaald worden.

  • De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Eenmaal ingeschreven is restitutie van inschrijfgelden niet mogelijk.

  • Het tussentijds wijzigen van afstand is mogelijk door een mail met de wijziging te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Daarna is wijzigen van de afstand mogelijk op de dag zelf bij de startlocatie. Houd er dan wel rekening mee op tijd te zijn in verband met verwerking. Er vindt geen restitutie plaats.
  • Inschrijving is persoonlijk. Het startnummer is overdraagbaar indien hier melding van wordt gemaakt met alle gegevens van de loper die startbewijs overneemt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Ook de op dag van de veluwezoomloop kun je startnummer overdragen bij de inschrijvingen bij de startlocatie. Houd rekening met verwerkingstijd en kom op tijd.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor de veluwezoomloop af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij de loop redelijkerwijs geen doorgang kan vinden. In geval van afgelasting vindt geen restitutie plaats van inschrijfgelden.
  •