algemeen

InformatieInschrijven:

Inschrijven kan tot een half uur voor de start en tot 1 oktober via www.inschrijven.nl

 

 

 

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn als volgt:

Afstand

 

starttijd

1,25 km

Kidsrun

10:15 uur

2,5 km 

jeugdloop

10:30 uur

7.5 km

 

11:15 uur

15 km

 

11:00 uur

21 km

 

11:00 uur

 

De startlocatie is voor alle afstanden kolonieweg 2a in Dieren.

Kosten:

1,25 km kidsrun en 2,5 km jeugloop  €2,50; nainschrijving €3,--

7,5 km: €5--; nainschrijving: €7,50

15 km: €7,50 nainschrijving: €10,--

21 km: €12,50 nainschrijving: €15,--

Bij na inschrijving moet contant betaald worden.

  • De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Eenmaal ingeschreven is restitutie van inschrijfgelden niet mogelijk.

  • Het tussentijds wijzigen van afstand is mogelijk door een mail met de wijziging te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Daarna is wijzigen van de afstand mogelijk op de dag zelf bij de startlocatie. Houd er dan wel rekening mee op tijd te zijn in verband met verwerking. Er vindt geen restitutie plaats.
  • Inschrijving is persoonlijk. Het startnummer is overdraagbaar indien hier melding van wordt gemaakt met alle gegevens van de loper die startbewijs overneemt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Ook de op dag van de veluwezoomloop kun je startnummer overdragen bij de inschrijvingen bij de startlocatie. Houd rekening met verwerkingstijd en kom op tijd.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor de veluwezoomloop af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij de loop redelijkerwijs geen doorgang kan vinden. In geval van afgelasting vindt geen restitutie plaats van inschrijfgelden.

Tijdsregistratie:

De Veluwezoomloop maakt gebruik van Run2Day's elektronisch tijdsregistratiesysteem. Deze chip wordt ter plaatse uitgereikt. Bij verlies van je chip brengen we €10,00 in rekening.

Deelname:

Deelnemers lopen op eigen verantwoording en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Omkleden:

Kleed- en doucheruimte is aanwezig.

EHBO en drinken:

De EHBO van Dieren e.o. verleent haar medewerking.

Uitslagen en foto's:

Uitslagen en foto's zijn na afloop van de wedstrijd te raadplegen via www.veluwezoomloop.nl en hardloopuitslagen.nl

Prijzen en prijsuitreiking:

Er zijn prijzen voor de eerste drie vrouwen en de eerste drie mannen. De prijsuitreiking wordt per afstand, gedaan zodra de eerste 3 mannen of vrouwen over de finish zijn.